Idemo dalje sa rocher kuglicama
Baci di dama
Baci di dama
200 gr brašna
200 gr przenih i sitno mljevenih ljesnjaka
200 gr maslaca
150 gr šećera u prahu
2 žlice čokolade u prahu
Na vrh noza praska za pecivo
Sjediniti dobro sve sastojke, umotati u foliju i staviti u hladnjak na sat dva
Praviti kuglice velicine veceg ljesnjaka ili manjeg oraha ili ako ce te vagati, kao ja, onda 8 gr svaka😆
Peci na 150 stupnjeva nekih dvadesetak min.
Ohladjene kolacice po dva spajati ganachom
Ganach
120 gr čokolade
1 dcl vrhnja za šlag
15 gr margarina
Otopiti cokoladu i margarin u vrelom vrhnju, mjesati da se sve fino sjedini i ohladiti dok se ne zgusne
200 gr przenih i sitno mljevenih ljesnjaka
200 gr maslaca
150 gr šećera u prahu
2 žlice čokolade u prahu
Na vrh noza praska za pecivo
Sjediniti dobro sve sastojke, umotati u foliju i staviti u hladnjak na sat dva
Praviti kuglice velicine veceg ljesnjaka ili manjeg oraha ili ako ce te vagati, kao ja, onda 8 gr svaka😆
Peci na 150 stupnjeva nekih dvadesetak min.
Ohladjene kolacice po dva spajati ganachom
Ganach
120 gr čokolade
1 dcl vrhnja za šlag
15 gr margarina
Otopiti cokoladu i margarin u vrelom vrhnju, mjesati da se sve fino sjedini i ohladiti dok se ne zgusne
Nema komentara:
Objavi komentar