KAKAO PRALINE

KAKAO PRALINE



Potrebni sastojci:

Ostatci od biskvita kad pravimo šubare
1 dcl vrhnja za šlag
100 gr čokolade
Kakao za posip

1. Rukama izmrviti biskvit što može sitnije.
2. U posudu staviti čokoladu i vrhnje i zagrijavati do točke vrenja uz stalno miješanje. Malo prohladiti i uliti u izdrobljeni biskvit, dobro izmjesati da se sve sjedini i staviti u hladnjak na par sati.
3. Od ohladjene smjese praviti kuglice velicine oraha i posuti ih kakaom.

Ovdje mozete u biskvit staviti i orase i ljesnjake, bademe....sta god volite. Osim u kakao mozete ih uvaljati u bilo koju od ovih jezgri ili u kokos. Umjesto kakaa mozete istopiti čokoladu i preliti ih....ukusne su kako god se odlučili.


0 komentari:

Objavi komentar

 

Torte i kolači Ivanka Template by Ipietoon Cute Blog Design